hej

hejsan!

ja då var de lördag igen. de är skönt med helg fast man alltid går hemma med barnen. men just nu är levi o lova jätte förkylda.. har suttit uppe med levi inatt o höjt sängen typ 20 cm vid huvudänden. till sist somna han. stackaren! lova klarar de bättre ju för hon är äldre men de är ändå lika synd om henne. hatar när barnen är sjuka! men dom kryar nog på sig snart hoppas jag <3

ikväll ska jag till johanna o martin o umgås o snacka lite skit o äta. ska bli skoj! och under tiden jag är där så ska chrille till studion! hoppas att han fixar klart min låt han har gjort till mig. om drygt en vecka har vi ju varit tillsammans i 4 år så tror att jag får den då. ska blir skoj o höra.

ska ut en sväng med vovvarna nu. de är så sjukt kallt ute. jag är riktigt trött på denna kylan , vill ha sommar! och de är NU! ska aldrig mer klaga på sommaren o att de är för varmt! lovar! tänk så skönt när man sitter i trädgården o grillar o barnen badar o man spekar kubb o ja , bara myser! men de dröjer "några" månader!

förresten , idag börjar jag banta! har beställt en klänning som jag ska få på mig i slutet av maj. de är mitt mål. har jag klarat de innan ska jag se till att klara de nu med. har en massa kläder i källaren som bara ligger där som är för små. o de är fina kläder. så dom ska jävlar i de på!


jag är nog världens sämsta!

hejsan alla!

jag har varit världens sämsta på uppdatera er! men så är de när man har haft sjukt mycket i huvudet! men nu är jag har o LOVAR att inte vara så dålig på blogga mera!
ja, vad har hänt sen sist? hmm.. lova har haft öroninflamation, slutade precis med medicinen.. emmie o fredrik har åkt till thailand men kommer hem på måndag! =) de är så tomt utan dom!
dåligt minne som jag har mimnns jag inte mer. haha
ikväll ska vi bort. men blir inte så länge för min del för nu har jag äntligen fått rätt på lovas sov tider. så kan inte bryta de redan. måste köra hårt med detta nu innan man kan börja ändra en dag eller så.
imorn är de tjej kväll och jag längtar som fan! ska hem till cilla! ska bli så roligt! har längtat efter denna tjej kvällen! så imorn sticker jag dit o chrille till studion och barnen passar deras mormor o morfar.
skriver mer om de imorn! o ska inte glömma ta med kameran så de blir lite bilder här med!
ha en trevlig fredag kväll!


RSS 2.0