ingen buss!

hejsan!

skulle ta bussen klockan tio imorse för att åka in till lund o köra. men de sket sig för bussen körde inte! så när jag kom hem fick jag ringa körskolan o förklara! så just nu hatar jag detta vädert! så jag gick hem igen där mamma passade barnen så gick vi till bvc. levi åkte i vagnen o lova drog jag i en pulka! hon älskar de! iallafall , vägde levi o han väger 9,7 kg o är 70 sm lång. stor kille =) mammas påg! han fick även sitt 5 månaders vaccin. stakaren blev jätte ledsen.. men de gick över ganske fort.. så får se om han får feber ikväll. på tre månaders sprutan fick han lite feber på kvällen så han fick en pilla sen var de inte mer med de för sen kom de inte igen . hoppas de håller sig så denna gången med eller ingen alls som vore bättre!

lova sover i sin säng o levi sover i sin vagn där ute o har de hur skönt som helst! så jag har städat undn här lite o så. tänkte att jag kan sätta mig här framför datorn o uppdatera er lite..
snart är de dags att ta ut hundarna med, usch ser inte fram mot de. de blåser o snöar o håller på.. idag känner jag mig lite mätt på vädert. men de ser mysigt ut när man kollar ut genom fönsterna.


haha hittade en väldigt söt bild på lova när hon var "bebis"!
jag älskar denna bilden på henne! min fina flicka! undrar vad
du säger när de ser denna bilden när du blivit lite äldre =)




julbak

blev lussebak igår istället.. så jag o chrille baka muffins o lussebullar. men när hockeyn började så var degen färdig jäst så vem fick snurra alla lussebullarna?!?! jo jag. fy fan vilket jobb med dubbel deg sats. men han planerade in de bra den därra chrille så att han slapp. men men sen gjorde mamma kina mat så alla satt hos oss o åt o bara myste! sen åt vi lussebullarna o muffinsarna o drack glögg när emmie kom. riktigt mysigt! tittade på så mycket bättre med, tycker om de programet.

idag är de julskyltning o tror de blir en runda i staffanstorp detta året... men får se... genarp har ju inte från nästa söndag men tycker bara att de har varit skit dom sista åren faktiskt...


 en söt jenna o en söt levi <3

godnatt!


varje gång man går in o ser att de är så många som läser min blogg så blir man så nyfiken o vill veta vem ni är, nån vet jag men de är långt ifrån alla.. lätt kankse lite skrytigt men ni fattar ;)

jag är sjukt trött i både kropp o huvud nu.. chrille lägger lova o jag tänkte ge levi mat så han med däckar. sen ska jag in i sängen o skalla kudden! var precis ute o kissa hundarna o fy fan vilket väder! snö o blåst! de hade liksom räckt med snön..

nattinatti!

Lycklig!

Jag Är Så Lycklig!


lussebak!

idag blir de lussebak , blir väl jag som ståt för de för chrille skulle städa under tiden.. så sen ikväll blir de mys med lussebullar pepparkakor o glögg i ett nystädat hus! skönt! en riktig mysig fredags kväll! jag har två gardin längder kvar o stryka med.. o de ser jag inte fram mot! men de är ett måste.

levi ligger  brevid mig i soffan och lättar på trycket, han fiser som fan! haha! men de är bra bättre att de kommer ut än att han ska få ont i magen! han ska snart få sin välling så han blir tjockare om de nu går.. haha nej där var jag dum! han är fin min lille påg, min michelin gubbe =) bättre med för mycket än för lite så där finns att ta av om han blir sjuk! har jag lärt mig efter lova för hon var sjuk varannan vecka efter sin ett års dag o tappa massor i vikt! o hon är ju inte alls mat glad heller!skit jobbigt. hoppas inte levi blir så med maten.



mysigt att vara bebis o ligga i vagnen när de regnar medans mormor morfar moster ett moster två mamma o stora syster står i regnet o matar ankorna!











snö snö snö

hallå!

är inte så bra på uppdatera nu har jag märkt men jag ska försöka bli bättre!

jag säger bara , fy fan vad tråligt de är att stryka gardiner till våra stora fönster i storarummet o köket! ingen hit! har ett par kvar... mamma fixa två fönster o jag ett så nu är där bara ett kvar! får väl ge mig på de snart!

snön är med kommen som ni kanske  har märkt! både kul o tråkigt... tycker själv att dee är mysigt men de är ju skit kallt ute! och barnen ska ha massa kläder på sig... lite lättare när man bara kan t ut dom på sommaren...

idag är de den 25 så de är levis 5 månadersdag! =) stor kille!

chrille är o köper julstjärnor till fönsterna i köket o storarummet. fick bli sånna bigbouta på en meter höga annars ser de bara dumt ut i våra stora fönster! kommer bli skit mysigt!

nu är här nystädat o fint igen. har även städat i "mellan rummet" där jag tänkte måla i helgen så de blir färdigt någongång. ska ha en ljus grå färg. riktigt snygg är den.



haha, förra julen då jenna agera jultomte =)





hajhaj

hallå!

har ringt o jagat akassan i snart 4 månader efter mina pengar. dom har begärt nya papper att få in hela tiden efter jag skickat in dom som som ville ha. helt sjukt! ringde iallafall dom nu o jag får mina pengar nästa torsdag då de är deras utbatalningsdag! så jävla skönt! tur att man har en fin familj o sambo som lånat ut mig pengar.min dag blev räddad!

lova har nog smittat mig för jag har ont i halsen o tung i huvudet o känner mig febrig... usch för de!

igår var jag på körskolan o körde , de gick bra! sen på eftermiddagen hade jag riskettan b. imorn är de dags för körning igen så måste köra lite ikväll med chrillle! hoppas resten av året går snabbt för då har jag mitt körkort redan iår! o hoppas att jag klarar de direkt! har ju redan fått uppkörningstiden osv... men de ska nog gå bra! men måste plugga på teroin... den som är svårast!

nä nu ska jag lägga lova!


min stora tjej är redan 2 år! vart tar tiden vägen!


hejsan!



idag är de fredag igen , skönt! men lova är inte frisk ... hon är snuvig hostig o dåsig... men de blir ju så vid denna årstiden! levi håller sig iallafall frisk! tror de blir en tur till ikea idag o köpa gardin skenor... så vi kan få upp gardinerna i storarummet o köket! elen blir även fixad till helegn , så jävla skönt! hoppas allt är färdigt tills de är dax att sätta upp ljusstakarna. ska bli så mysigt! tror inte att jag har så mycket mer att säga just nu!






FREDAG!

nu var de fredag igen och så skönt de är!

ikväll kommer tjejerna så vi ska ha en tjej kväll här hemma. 2 av dom har aldrig varit här hemma så ska bli skoj o se vad dom tycker! så de blir mat och film o massa skit snack skulle jag tro =) alltid skoj! de var jätte längesen vi såg allihopa! de blir ju så när visa flyttar o som jag då att jag fått familj osv. blir inte desamma som när man gick i skolan o hitta på saker på helgerna med tjejerna! men ikväll är de dags!

imorn blir de kalas för lova mig o chrille här hemma! chrilles släckt kommmer o min familj. så vi blir ca 18 st för emmie o fredrik kunde inte för dom jobbar tyvärr! men vi firar lova den 22 nov då hon egentligen fyller år.
tänk att min lilla flicka blir 2 år! stor tjej! världens finaste flicka!





trevlig helg på er!

hundarna!

Massor med bilder på hundarna. dastin (röd o vit chihuahua) och klimpen (golden retriver) är mina och glitta och bellini (chihuahua) är emmie och fredriks. alla fyra är helt underbara ! <3












                           KÄRLEK ÄR VAD DE ÄR!





vatten gympa!

hejsan!

var på vattengympa igår med emmie jennilie johanna och elin. har aldrig varit på sånt innan men fy fan vad skoj o skönt de var! de rekomenderar jag verkligen! ska fortsätta med de! varje tisdag och torsdag!

imorse var man inte helt pigg. gick upp klockan åtta o gav barnen mat o bytte om på dom. sen började de klia i mina händer så då började jag och städa o möblera om lite! belv faktiskt bra men har en sak kvar att göra som jag ska göra nu när barnen sover tänkte jag. hoppas chrille gokänner de =)

julen börjar närma sig o de ska bli mysigt. en jul hemma! tänkte köpa en mini gran till lova som hon ska ha på sitt rum där hon kan hänga sina nallepuh o barbapapa saker i. har tryckt ut såna på komsum i en atumat för hon älskar dig! o vi har lyckats få alla , men de har kostat kan jag ju säga! mamma jag chrille o emmie har tryckt som idioter! men iallafall tror jag att hon tyckt de vore skoj! hennes släckt kommer på lördag o ska fira henne. ska fira mig o chrille med men de är lova som står i centrum!

nä, nu ska jag ta o möblera klart!



detta är när lova fyllde 1 år!



bilder!

har inte haft tid att lägga in bilden på lovas frilla än som jag klippte men här kommer den.. tog bilden när de var mörkt så den blev inte så jätte bra men så här ser hon ut =)



här är lite bilder sen vi var på lekplatsen med!














hej

så trist väder de är ute! suck! trädens löv är gul/orange och visa träd har inga löv kvar alls! ska faktiskt bli kul med snö iår. göra snögubbar o snöänglar med Lova. Levi förstår sig inte på de då han bara är 6 månader när snön kommer..
om 18 dagar fyller min älskade flicka 2 år! 2ÅR! helt sjukt vad tiden går fort. och som hon utvecklats på dessa två åren. min lilla sessa. minns när jag tog gravtestet och de visade PLUS. blev så lycklig. och första gången man fick se henne på ultraljud. underbart! och nu är hon snart 2 år. så den 19:onde ska vi fira henne med släckten. firar mig o chrille samma dag med för de har vi inte gjort än så lika bra att få de gjort med.
klippte henne igår förresten o herregud så söt hon blev. första gången hon blev klippt o jag gjorde de så bra =) ska lägga in en bild på henne sen för har inte sladden här vid denna datorn som man kopplar från mobilen. hon hade håret längre än axlarna innan o de börja se slafsigt ut så efter badet klippte jag henne o hon var så duktig o satt helt stilla. blev typ en cm kortare över axlen. hon ser ut som en stor flicka nu =)

nu ska jag se våra bästa år! gud vad jag älskar de programmet! de bästa!


nu ska kilona bort

hejsan!
fick ett trevligt besök av cilla igår kväll. hon hade rast så vi tog en cigg o snacka (inte en cigg de blev lita fler =))idag har jag äntligen börjat tränat o äta rätt. nu ska kilona väck , så är de bara! har gett mig fan på att jag ska i byxorna jag hade när jag träffa chrille! de är mina favvo jeans. och de är måååånga kilo ner till dom men måste ju börja någonstans. så nu jävlar!
blir inte så mycket mer skrivandes idag!

hajhaj!

RSS 2.0