god jul

hejsan allihopa!

jag har vist haft lite blogg torska men nu är jag här! ja , idag är de julafton o den ska firas hemma med min familj. mysigt! första julen i huset! vi alla utom chrille är halv kassa. levi hostar o lova är skit förkyld o hostar o jag hostar med o har haft feber o förkyld!
jag o lova gick till affären innan o skull hämta en film till henne som jag beställtt. pippi långstrump den som är tecknad. den var uppskattad. så de var skoj , sen gick jag med henne en runda i pulkan. och hon verkligen älskar att åka pulka!
under granen ligger mååååånga julklappar som ska öppnas! men snart är kvällen här o då är de dags!
 
god jul alla!

kram


fattar inte vrf dom kommer på detta hållet nä jag sparat dom på rätt håll?! får fixa de en annan dag o klura ut hur jag gör!




en dag i snön


en dag i snön!






 chrilles snögubbe verk!


bilderna vägrade att vända sig fast jag vände dom?! skumt!



bilder från björnstorp o huggning av gran!

hejsan!

här är lite bilder från björnstorpsmarknaden och när vi huggde gran!






färgat håret!

slingade håret ljust idag , blidde mycket bra! när jag satt där med den fula hättan på huvudet så kom lova in o sa piiin och pekade på mitt huvud. då tyckte hon att jag var fin, hur söt får man bli! =) man kan ju inte mer än smälta! hon är helt underbar min lilla tjej!
just nu sitter vi o tittar på toys story! klockan är halv tolv! hon kunde inte somna om igen eftersom hon är jätte stopp i näsan.. lite jobbigt när man är trött. men de är bara att ryka upp! vi blev sugna på maten vi hade innan idag så vi ska nog ta o värma den! gott gott! kyckling med pasta grönsaker o tzatsiki sås! finfint!
levi ligger i vagnen o pratar med sin anka. haha! han är för go, han älskar våra julstjärnor! han kan bara stå o titta på dom.

ni får mer uppdatering imorn med nya bilder =)
gonatt på er, men jag lär vara vaken några timmar till!

Jag älskar er!


JAG ÄLSKAR ER !



underbar helg!

hejsan!
jag fick ett ryck igår o tänkte att jag skulle måla de oranga rummet för de är inte snyggt. de sista rummet som är kvar att fixa. så jag städade undan där inne o tog ut sakerna o satte igång med målningen. de blev ljusgrått. riktigt snyggt blev de. under tiden jag målade åkte emmie mamma o lova till ikea vellinge blomman toys r us osv... en riktig lova dag hade dom. var borta hela dagen. lova fick en massa saker av moster emmie såklart, hon skämmer bort henne =) lova älskar mimmi som hon säger. så när dom kom hem hade jag bara en vägg kvar att måla. gick ut o mötte dom. lova vinka till mig o var helt överlycklig o visa upp alla sina fina saker hon fått. sen måla jag klart väggen. så nu är där klart o fint.
på kvällen klockan 22.00 var de lucia i kyrkan. så jag emmie o jenna åkte dit. de var väldigt mysigt o fint. men tyckte synd om lucian för när de var 1 minut kvar av föreställningen så spydde hon... fullsatt kyrka plus extra stolar i hela mitten raden. de var väl magsjuka som går nu. vi har klarat oss än så länge tur de!!! men har haft en helt underbar helg!

beslutet taget!

så ja , då var mitt beslut taget och jag väntar med körkortet till våren då de passar mycket bättre plus att slippa stress o bök! känns som en sten flög av kroppen när allt var fixat! känner mig hel nöjd med mitt val efter mycket tänkande fram o tillbaka. har jag klarat mig utan de i 5 år klarar jag mig nog till våren med =)

belv helt chockad när jag kom upp idag , vad fan de snöar?! och de är ju inga små flingor! dom är stooora! men nu slipper jag oroa mig för vädert då jag inte åker buss till körskolan. jag har sån fruktansvärd skräck för åka på vägen när de är snö. har två fobier och de är de och att åka hiss! finns inget värre! får fan hjärtklappning bara jag tänker på de! de är riktigt fruktansvärt för mig! jag kör på trapporna! kan kvitta hur många våningar de är för jag vägrar hiss! så de e så! men var illa tvungen att åkaa hiss när levi ville ut. men då stod jag o blunda o försökte andas lugnt! ni kan inte förstå hur hemskt de är för mig. nå ja nog om de...

levi vill inte gå i gåstolen mer så jag får ta han o gå in o väcka lova. hon verkar trött för hon har inte vaknat än. så vi får gå in o väcka henne så de inte blir helt fel idag med tiderna.


haha hur söt får man bli! fredrik som köpte rubbet till lova när hon var bebbe. så söt!

beslutsångest!

hejsan! blev tyvärr inga bilder igår för min dator är full?! vist jag har skit många bilder på datorn men va fan den är FULL?! jaja... chrille får hjälpa mig att fixa de någoon dag så jag lägger ut lite andra bilder idag.
om en timme ska jag ta bussen till körskolan... har teroi lektion idag.. vet fortfarande inte hur jag ska göra.. om jag ska vänta till våren då jag hunnit köra mer hemma o läsa osv... har sån ångest! men tror jag ska prata med dom idag om de. dom tycker jag är skit duktig o så men jag känner att de är skit stressigt.. usch o fy ska nog se om man kan få "till goda" på allt de som redan är betalt o få de till våren istället.. nu lät de som jag bestämt mig!
nä , om man skulle gå o göra sig klar för åka in till lund... phu...


mamma <3 lova


en levi bebis<3


en glad lova på stranden <3


en nöjd lova<3


en liten levi med stor bappi <3




hejsan svejsan pilla dig i nejsan!

hallå !

i fredags firade vi lillasyrran som fyller 20 idag. lät lite kul de! de blidde trevligt tycker jag. massa gott! igår så mins jag inte vad vi gjorde mer än att jamie oppa på mig o hade snöbollskrig. kan ju säga att jag var inte glad till sist o var full med snö! men han har haft dåligt samvete igår o idag. han har sökt när kontakt! haha men svårt att lyckas! jo vi hade ju tjej kväll igår + martin! mycket trevligt o skoj var de. åt got o kolla film o snackade en massa!

idag sjöng vi för jenna o gav henne frukost på sängen. hon fick vår pressent redan i fredags och emmie o fredriks så hon fick mammas o pappas idag.. mycket fint! sen åkte vi till björnstorps marknaden. skit mycket folk... lova träffa ponnysar. o dom ville hon inte lämna när hon fick syn på dom. så vi stod där ett tag. men hon var för feg för att rida. sen körde vi ut till toppeladugård o hög en gran som ska stå i trädgården. de var inte lätt att vara 6 stycken som ville välja gran kan jag ju säga! men efter 1,5 timme kom vi överrens! så de blidde bra till sist!
så vi har haft en riktig mysig dag idag, åt god mat med som mamma lagat till kvällsmat. o nu är tårtan med nere i magen.

nä, nu ska jag k9olla vidare på filip o fredrik!
ska lägga över nya bilder på datorn som jag ska lägga in imorn , så då får ni ett bildregn här!

tandläkaren!

hejsan!
idag var jag hos tanläkaren i staffanstorp o laga hål. de besöket gick på 1511 kr. helt sjukt att de ska vara sååå dyrt! vi betalar ju skatt , går inte dom pengarna till de? äkligt dyrt iallafall. tro fan att folk avbokar sina tider. men nu är de gjort iallafall. har aldrig i hela mitt liv innan haft hål. dom har kommit med barnen! men de är de värt!

var ute med levi o lova innan. hade levi i vagnen o dro lova i pulka. hon bara sitter o njuter hon! hon älskar att åka pulka. så vi gick en liten runda i all snö. de har kommit sjukt mycket snö!

ikväll blir de kalas för lillasyster som blir 20 på söndag. gud vad tiden går fort! så lite av släckten kommer o hennes vänner. så de ska bli skoj.

levi ligger o sover i vagnen än där ute i friska luften o lova sover med så snart ska jag hoppa in i duschen o göra mig klar tänkte jag.

la ut lovas sulky vagn på blocket igår. tänkte vi behöver ju inte den nu när vi har tvillingvagnen. ska jag bara ha ett barn med mig så kan man ändå ha tvillingvagnen. vi har liksom tre vagnar... så iallafall så var de en som ringde på den nu idag som ska komma o hämta den vid halv fyra , fyra någongång. så slipper den stå o ta plats!

ingen som är intresserad av en brun canada goose jacka förresten i storlek xs? stor i storleken men passar en normal stor person. hör av er då!

ha en trevlig fredag gott folk!



jag o lova när hon var bebbe =) tänk vad tiden går!
funderar på att färga mitt hår som på bilden?!


fruktansvärt!

säger bara fy fan ge er inte ut på vägen! var tvungen att åka till veberöds banken för att sätta in min lön från akassan.. jag satt och höll för ögonen halva vägen. de var fruktansvärt! man såg inte vägen o chrille har SOMMARDÄCK! de snöa som aldrig förr med. jag säger ALDRIG mer! men tyvärr måste jag till staffanstorp imorn bitti till tandläkaren! usch o fy! hatar att åka på vägen! de och åka hiss , de finns fan inget värre!
men du är man hemma igen efter några hjärtatacker o skakningar! jag som har kör lektioner hela nästa vecka, hur ska de gå... jag vägrar åka buss o bil om de ska fortsätta så här alltså.

hej hej

hejsan svejsan!

idag har jag gjort om på lovas rum. blev super bra! har även rensat hennes kläder vad som är för smått o så.. fy fan vad hon har kläder! finns nog ingen 2 åring som har så mycket kläder som henne. helt sjukt! men allt sparas o läggs ner i kälaren till emmie o jenna får barn =)

levi tog sprutan i förre går. 5 månaders vaccinet. så han har varit feberig o gnällig. första gången på 3 månader han har varit vaken på natten. så man är ju bortskämd av sina barn. dom har varit väldigt duktiga båda två.

får uppdatera er mer imorn!

natti natti!

RSS 2.0