söndag!

hejsan!
då vart de söndag igen. har stoooor städat här hemma. mamma tog barnen till lekplatsen så jag damsuga , damma , tvätta golv , tvätta 2 maskier tvätt, rensa tvätt, la ner lova o levis kläder där dom skulle va, bädda rent osv. så nu är här toppen fint. gjorde om lite i lovas rum senare med. flyttade hennes byrå o lekbor o stolar o leksakerna. blev fint!
vi köpte en syskonvagn igår och den är super bra! guld värd! och så mycket lättare och de underlättar för mig när barnen ska till lekplatsen eller bara ut o gå o när hundarna ska ut! jag älskar den!
igår var jag emmie fredrik sara o david på bio och restaurang. vi såg saw i 3d. jag älskar ju dom filmerna o se den på bio i 3d var skit kul! men ljudet var ovanligt högt så fick hålla för ena örat lite då o då. den filmen rekomenderar jag!
idag är de ensam mamma söker, de är de som jag söndagen! denna dagen har varit lång... men de är väl bara för vi ställt tillbaka klockan igen. så nu blir de mörkare tidigare på kvällen o julen närmar sig! mys!


så här fin är vår vagn =)



fredagsmys!

hejsan!
var ute med barnen o hundarna o mamma i 1,5 idag. gick till lekplats o fick rastat hundarna.
mycket mysigt. lova somna i vagnen sen när vi var på väg hemåt. levi sov typ hela tiden. är nu ny duschad o ska sätta mig i soofan och se idol o ha fredag! badade förresten båda barnen med efter vi kommit hem o dom vaknat. vi är pappa fria idag för han är ute o äter med jobbet! så de blir mys med barnen mormor(mamma) pappa(morfar) och moster emmie!





dastin förr förra sommaren på stranden när vi hyrde stuga!




städ

hej igen.. blir vist två inlägg idag..!
lova hjälpte till när jag städa innan. jag damma med trasan och lova dammade med sina våtservetter. hon är för go den tjejen! och så ska hon räkna hela tiden, hon tycker de är skit skoj! och duktig är hon med!
nu är här städat och fint iallafall. chrille kommer snart hem. han körde inom sin pappa på vägen hem från jobb.
han ska på "firmafest" på fredag med nya jobbet. har bäddat ner lova i soffan o satt på barn program o vi har 25 ljus tända typ, mysigt! har inte ätit på hela dagen så är svin hungrig! ska ska beställa mat idag.



lova älskar kossorna som hon och moster tittar på =)



lite depp

hallå!
tråkigt väder idag som fan. regn regn och åter regn! en riktig innedag. ska snart väcka lova, hon sover ute i vagnen under taket såklart. hon älskar att sova ute. och de vet man ju själv hur skönt och friskt de är. igår körde jag och emmie till lödde för att titta på en hund. en kompis till dastin. de var hos dastins uppfödare. hon hade en långhårig chihuahua hane som var choklad färgad som jag blev helt såld på, men såklart var han tingad! sen var där en liten korthårig black and tan som jag tyckte om. men åkte hem och funderade och kom fram till att jag vill ha en långhårig choklad färgad. så får vänta tills han dyker upp. känns taskigt att köpa zippo som han heter bara för att , liksom. så nej jag får vänta! dyker väl upp fler snart hoppas jag! så känner mig lite deppig idag.  menmen..
idag kommer en kvinna och köper vårt köksbord och stolar som vi la ut på blocket. hon kommer väl vid klockan sju ikväll. skönt att fått sålt de. står bara i vägen. fick ju mammas o pappas köksbord med stolar för dom köpte sig ett nytt. så de var bara att tack och ta emot.
levi somnade i sitt babygym för nån timme sen o sover än , de var längesen han sov så länge på dagen. har varit o mätt och vägt han idag. han var hela 66cm lång och vägde 8,53 kg. stor påg!
dastin och jag sitter och myser i soffan men snart är de slut på lugnet för lova ska väckas =)


bästa kompisarna =) lova satte sig på golvet brevid dastin imorse vid hans matskål. där hon räckna alla hans mat bitar o la över dom i hans vatten skål, och sen tillbaka igen och om o om igen, de såg så gulligt ut och hon är jätte duktig på att räkna =)

tråkmånsar

heja heja!
så av alla er 55 cirka ville bara en ställa en fråga!
inga frågor inga svar =) så då skippar vi detta!

när man tittar på ullared blir man så sugen på att åka upp där!
farligt program att se ju :P
men ska upp innan lova fyller år tänkte jag, om jag nu kan få mina pengar någon gång!
att de ska ta sånt tid , helt sjukt ju! tur man har en underbar sambo som ger mig pengar!
nu är de hollywood fruar och de är sjukt ball! så nu blir de nog inget mer bloggande idag!


chippen , hunden jag o chrille köpte tillsammans , men dastin o klimprn accepterade han inte så vi fick lämna till baka han , de var när vi bodde i björnstorp. så fin!

fråga på!

i detta inlägg får ni fråga mig vad som helst mellan himmel o jord.så vill ni fråga nått så fråga på! =) så får ni svaren sen i ett inlägg!

då var helgen slut

hejsan allihopa!
då har denna helgen med tagit slut. var på burlöv center igår o kolla runder , chrille skulle ha skjorter..
jag köpte en fin mysdress på cubus. så när vi kom hem duschade jag och tog på mig den. hur skönt som helst!
idag rensade jag lovas rum, alla "bebis" leksakerna. 2 fulla säckar blev de! hur bortsämd är hon?! nu har hon fått mer barn leksaker. som bondgårdar med maaaaaassa djur till säng till dockerna och en spis osv. blev väldigt nöjd med hennes rum. ska bara övertala chrille om att byta hennes säng.. vad ska hon med en stor rund säng till?! (den på ikea ni vet, den är 210cm) de räcker med en 120 säng. ser lite finare ut med. menmen får se om jag lyckas!
en tjejs blogg som jag läser hade hon skrivit att läsarna fick fråga henne vad hon ville så skulle hon svara ärligt.. (hejhejhejemma.blogg.se) funderar på om jag skulle härma henne lite o göra desamma. verkar ju som jag har många läsare men har ni nått o fråga...de får bli mitt nästa inlägg. o se om ni vill fråga nått. hade varit skoj! jag vet garanterat inte vem alla ni är men hade ändå varit skoj!




                      världens bästaste dastin <3
kommer ihåg när jag köpte han... såg en annons på blocket på en chihuahua
som hette pablo. jag fastna för han så jag ringde uppfödaren o ville komma o titta.
jag och emmie körde till eslöv och när vi kom in o skulle hälsa på han o så så var
han skygg o ville bara vara hos sin uppfödare. han var 8 månader.. så de kändes
inte så bra. sen fick jag syn på tre stycken valpar. och de var dastin o hans
två systrar. blev helt förälskad i dastin. bestämde mig för att han ska jag ha.
så till uppfödaren att jag vill köpa han. och de fick jag! vi åkte hem igen för dastin
skulle till vetrinären dagen efter.(sånt man gör med valpar innan man får hämta dom)
ett par dagar senare, de var en fredag så emmie o jag att vi skulle till mc donald o äta.
men vi ljög ju bara för vi skulle hämta min plutt! stanna på vägen och tog ut
17.000kr o körde sen vidare. vägen kändes lååång. väl framme
så tog jag upp han i min famn o kramade han o pussade på han o lukta
på han , valpar luktar så gott! skrev på papperna på honom o gev henne
sina pengar. vipa in dastin i en liten filt o satte oss i bilen o körde hem.
(bodde hemma då) var spänd över vad mamma o alla andra där hemma skulle säga.
men hade sagt länge att jag leta hund. kommer hem , parkerar bilen på
uppfarten går in i stora rummet där alla satt o släpper ner han på golvet.
mamma blev förälskad hon med! han var så liten så han fick plats i min ena hand.
och hade fullt med tjock päls. äntligen hade jag köpt min egna hund!
 

När Levi kom till världen

                                                          min förlossningsberättelse
hade en till till barnmorskan i dalby klockan 14.00. där mätte vi mitt blodtryck som fortfarande var för högt och hade äggvita i urinen som jag haft ca två veckor. min barnmorska ringde in till förlossningen och frågade vad vi skulle göra. dom sa att dom nog fick intubera mig så jag skulle komma in där om ett par timmar. när min bm hade lagt på luren berätta hon de för mig. jag viste inte vad intubera betyde så jag fråga. och de menades med att jag skulle sättas igång. blev glad samtidigt som jag var chockad. gick ut till chrille och berättade vad som skulle hända. vi körde hem så jag fick duschat och vi packade babis kläder och  extrakläder till mig. åkte in till förlossningen där dom undersökte mig och koppla in ctg. läkaen undersökte mig och sa :jag ska irreterade lite här nere så  får vi se om de hjälper så du slipper bli igångsatt. hon sa med att jag kunde blöda lite efter de.
en stund senare kom hon in igen på rummet och sa att vi skulle bli inlagda på 44an två våningar upp. jag ville inte men hon lyckades övertala mig. fick ett rum där jag o chrille skulle vara på över natten för sen på morgonen dagaen efter skulle jag få en tid då jag skulle bli igångsatt.. vi somnade vid tolv. chrille låg o snarka på sin hårda madrass. jag sov knappt. vid 02.00 börja jag känna lite mens värk. tänkte äh de är inget. började få lite värkar med ojämna mellanrum. dom var inte smärtsamma. låg så till klockan 04.00 då värkarna började bli regelbunda. väckte chrille och sa de är dags nu. vi kallade in en barnmorska som koppla in ctg där vi såg att värkarna var höga o regelbundna. hon undersökte mig för se om jag var öppen. då var jag öppen 4 cm. jag chrille o barnmorskan tog hissen ner till förlossningen. med många stå stop där jag ville stå stilla för jag fick värkar. och för de andra så hatar jag att åka hiss! väl nere på förlossningen fick vi ett rum. då kände en annan barnmorska hur mycket jag ar öppen och då var de 7 cm så här gick de fort! började få riktigt jävla ont nu så jag bad om bedövning. men de var inte så lönt så ja fick en varm handuk mellan benen för de kunde tydligen hjälpa lite. fick även en kanyl eller vad de heter insatt på handen. den ända bedövningen jag fick var lustgas. och shit vad de snurra o kom prikar o streck o allt möjligt. (de är helt sjukt att andas in). bm gick ut ur rummet o sa vi skulle kalla om de var något. en pytteliten stund efter hon gått gick vattnet så vi ringde på klockan så kom hon snabbt igen. fick ta av byxor o trosor. hon gick ut igen o sen en till pyttestund efter hon gått kom krystvärkarna. ringde i klockan igen o hon och en till kvinna kom in. jag sa till dom att jag hade fått krystvärkar. hon kände hur mycket jag var öppen o då var de 10 cm så de var bara att börja ta i o krysta när värken kom. andades lustgas som fan hela tiden så man minns inte så mycket under den tiden. krysta på som fan varje gång värken kom och efter några krystvärkar kom vår lille pojke ut skrikandes. underbart söt och fin och frisk. dom la han på mitt bröst så blev han lugn och bara låg och tittade på sin mamma och pappa. undertiden jag krysta hade jag tydligen redan fått den sprutan man får för " livets träd " ska åka ut. de mindes jag inte för lustgasen gör sussen! fick krysta en gång så kom den ut. dom frågade om vi ville se den o de gjorde vi. ser rälig ut. men de är ju där inne levi bott i 9 månader. chrille klippte sen navelsträngen. tog filtar o bädda om levi i o la han i min famn o i chrilles famn. så mysigt. så klockan 6.30 föddes vår lilla pojke. fick frukost med cider för att fira. (alkohol fri såklart). sen när de hade gått ca 4 timmar o jag hade kissat ( måste ju kissa innan man får gå från förlossningen) så tog vi hissen upp igen till vårt rum på 44an. fick inte ligga på patienthotellet iomed mitt blodtryck , dom ville ha koll på de.




snö!

hejsan !
i eftermiddag när barnen sover så ska jag skriva hur min förlossning var med levi med.. så den kommer =)
igår blev de stooor städning o lite om möblering. blev fint! sen gjorde jag o mamma mat så den var färdig när pappa o chrille kom hem. o de blidde hemmagjorda biffar med potatis o brun sås! mums!
barnen vaknade hakv sex igår morse. då var man inte så pigg, men dvar bara att stiga upp o ge dom mat, ta ut hundarna o börja leka! nu ska vi till bergsblommor o se om där är nått skoj!
men förresten , fan vad de snöade igår kväll! RIKTIG SNÖ! och massor! men tyvärr la de sig inte.. för blött på marken.


lova och dastin tittade på tv tillsammans heromdagen. dom två älskar
varandra! dom busar o leker o ha skit skoj ihopa! kul att se =)



ByeBye!

När Lova kom till världen

                                                                       min förlossningsberättelse

chrille låg inne i sängen och sov , jag satt ute i soffan med mamma o jenna o tittade på tv. jag sa ofta till dom att nu gör de så ont igen , precis som mensvärk som kommer o försvinner o sen kommer tillbaka igen. klockan var då ca 02.00. gick in till chrille o sa att vi får nog åka in o kolla om de har satt igång.. mamma o jenna tog hundarna med sig hem o jag o chrille åkte in till förlossningen. när vi kom in där fick vi ett rum där dom koppla in en ctg mättare o sen kände dom om jag hade öppnat mig. hade öppnat mig ett par centimeter. barnmorskan kom in o sa att så här ont kan du ha i flera dagar plus att de kan ta 5 dagar till innan de är dags o här har du en ipren så kankse de går över, så hon skicka hem oss. ont hade jag o tabletterna hjälpte inte. kom hem o lade oss jag somna inte men chrille somna fort. fick ondare o ondare jag lå mot säng kanten,mot soffan, satte mig på golvet,la mig med röven upp i luften! gjorde allt men inte fan blev de smärtfirtt för de. jag väckte chrille o sa fy fan vad jag har ont! jag hade ju hört att de skulle göra skit ont med värkar så jag stanna hemma lite till... under tiden gick chrille upp o bädda sängen så de skulle bli bekvämt så jag kunde halv sitta. minns att de var skid åkning på tvn..magen började köra igång o ville tömmas. så gick in o ut från dass hela tiden. chrille satt vid datorn i vardagsrummet o skulle bränna ut en skiva. sista gången jag gick på dass kom slemproppen! då blev jag lite rädd o gick till chrille o sa : du de är väldigt dags att åka! då sa han jag ska bara bränna skivan. jag sa vi kör nuuuu! haha han var nog chockad o inte bered. klockan blev 12.45 när vi åkte in. fy fan de är den längsta bilfärden till lund som jag någonsin varit med om! varje värk jag fick tog jag min han på chrilles arm o bara tryckte om! de var en smärta som man inte kan förklara ens. ja , väl inne lite över ett kom vi in på ett rum direkt där dom koppla ctg maskinen o kollade mina samandragningar o lovas hjärtljud o kände hur mycket jag hade öppnat mig. då var jag öppen 9,5 cm! då bad jag om bedövning snällt , men då fick jag som svar att nej de får du inte för de är för sent o du ska föda nu så du får bara lustgas. tyckte inte den hjälpte så mycket men tog nog inte så djupa andetag som man skulle plus att man skulle vist ta den så fort man kände värken kom. så dom hjälpte mig att ta på mig sjukhuskläder o la tillbaka mig i sängen o tog hål på fosterhinnan så vattnet gick. då jävlar satte sig krystvärkarna igång! jag krama om barnmorskans arm så hårt att hon sa till chrille att ta över. så jag mosade hans arm istället liggandes på vänstersida o han framför mig.  krystade 3 gånger sen kom en liten lova ut som skrek. jag o chrille var helt överlyckliga. går inte att förklara känslan. dom torkade av henne lite sen fick jag upp henne på mitt bröst. där låg vår lilla flicka som vi väntat på i 9 månader. chrille klippte navelsträngen. gick över tiden 3 dagar.. vi ringde sen runt o skicka mms o var stolta föräldrar. fick sedan mackor o saft o cider av barnmorskorna. 5 timmar senare fick vi ett rum på patient hotellet. de är de mysigaste jag gjort i hela mitt liv. att ligga där alla tre. vår familj. mamma pappa dotter. massor med kärlek! <3



levi

så stor min påg har blivit ! mamma upp i dagen =)


ny bild på mina barn


här är mina fina barn när vi leker i lovas rum i hennes stora runda säng.
gud vad jag älskar dom små liven! ni är de bästa som hänt mig.
finns inget bättre än sina egna barn, en del av en själv.
obeskrivlig kärlek! ni är allt jag någonsin önskat!
Lova & Levi <3<3<3

Dom bästa !

Lova nyfödd 08-11-22



Levi nyfödd 10-06-25


               Mina underbara barn , Ni är mitt allt !



ByeBye!

de var ett tag sen!

hejsan svejsan!
var ett tag sen jag skrev här , men han varken haft tid eller pallat...
i torsdags trillade lova ner från stentrappan med huvudet ner i sten plattor. mamma o jag åkte in till barn akuten eftersom de blev en rejäl bula med sår. satt där inne i måååånga timmar. hon fick äta o dricka för att dom skulle se så att hon inte kräkte upp de. vilket hon inte gjorde så de var bra. men skulle i ett par dagar ta de lugnt o inte titta tv för länge. men hur lätt är de för en nästan två-åring att vara lugn ? =)
nu har hon blåmärke o skrap sår kvar men bulan är borta! ser bara lite svullet ur tycker jag.

idag var en kille här och lagade vår diskmaskin =) så nu funkar den! riktigt najs! men kyl o frys dörrarna han med skulle byta passade inte!!!! dom var för stora så nu får vi vänta mellan 1-3 veckor för nya! kylen o frysen går ju att använda men bulorna är inte snygga..

ska lägga över bilderna från mobilen till datorn idag tänkte jag... så man kan lägga in lite nyare bilder. även en bild på lovas panna som den såg ut i torsadgs inne på barnakuten.


                          Lova när hon var "liten"
                         bada är de bästa hon vet!


ByeBye!

fy fan

fy fan vilken natt! börjar med att berätta om går dagen då jag ringde 1177 o förklarade hur de var med levi...
hon sa att vi skulle åka in till barnakuten med han. de gjorde vi med där läkarna fick kolla genom hela han. dom kom fram till att han fått rs-virus och att de kan ta 10 dagar till innan han är frisk. så efter 3 timmar på barnakuten åkte vi hem igen. var hemma vid åtta tror jag de var. lova somnade i bilen och vi trodde att hon skulle sova för natten men där hade vi fel , hon vakna skit pigg o glad klockan elva! de var bara att bita i de sura äpplet o underhålla henne o ge henne mat. samtidigt som levi bara skrek hysteriskt. jag prova allt gav han mat, la han i vagnen o körde den hade han mot axlen, gunga han i min famn med sin snuttefilt, nappen osv inget funka! så höll han på flera timmar inatt. chrille tog in lova i sitt rum så satt dom där inne o lekte för hon gillade inte när lillebror var så ledsen. ni kan inte tänka er hur natten var! har sovit två timmar inatt. är helt slut.
nu för en timme sen fick han en pilla o sover nu i sin säng. hoppas verkligen att han inte vaknar o blir så ledsen igen, att vi redan har haft toppen på viruset! så nu sitter jag här i soffan med dastin brevid mig o bara är själv. skönt när de är lungt efter natten i dagen idag.

lova fick vattenfärg av jenna herom dagen så dom satt o måla med de innan idag. hon var helt inne i de o jätte glad. hon älskar tydligen att måla med vattenfärg. hon gjorde nog sex stycker teckningar. dom ska jag spara o skriva datum på så hon kan se dom när hon blir stor.

måste verkligen städa här hemma, ser hemskt ut, men har ju inte haft tid alls nu när levi varit så sjuk. hoppas han är bättre imorn så man kan röja undan här lite.
mamma jobbar bara denna veckan sen ska hon ha semester i två veckor. passar perfekt för på onsdag börjar chrille sitt nya jobb. då kanske man kan få ta igen sömnen lite. nä nu ska jag sitta o titta lite tv o hoppas att jag får sova hela natten!


nattinatti!

                                       min mysis <3

              Bilden:  photoperformance.se
                                   av: Micke



ByeBye!

hejsan!

hej allihopa!

här är de fortfarande snuvigt o hostigt! tråkigt , men men ! ikväll blidde de mys och lek med lova , så missade typ hela idol. man kan ju inte stå emot när lova klappar på golvet och säger mamma.. då menar hon att jag ska sätta mig där med henne. om drygt en månad blir hon 2 år ! helt sjukt vad tiden går snabbt. känns som de var förra veckan jag fick upp henne i min famn på förlossningen. smärtan var hemsk men den glömde man snabbt när man fick se sin lilla tjej. <3
tänkte att jag skulle skriva ner mina förlossnings berättelser här om ni är intresserade av att veta.. älskar själv att läsa andras förlossningsberättelser har gjort de i vissa bloggar som jag läser. tänkte skriva ner dom jag läser så kankse ni med fastnar för dom som jag gjorde =)

sofifrid.blogspot.com
izaa.bloggagratis.se
emmakri.blogg.se
hejhejhejemma.blogg.se
pinupangel.blogg.se
moahenriksson.blogg.se
coccobloggen.devote.se

så, tror inte jag missat någon !


ByeBye!

sjukstugan

hej i sjukstugan!
fy fan , ikväll kom min feber. trodde jag skulle få slippa den eftersom jag typ aldrig får feber! gäller o knapra ipren nu några dagar framåt kan jag tänka mig. levi o lova har fortfarande kvar sin hemska hosta! min är inte lika farlig som deras.. chrille känner inte av ett skit. men hoppas de håller sig borta för han börjar ju på nytt jobb nu!
hoppas barnen somnar snart så man kan få lägga sig o sova. de behövs! fast slumrade till en stund när barnen sov middag. så har fuskat lite. får passa på när man har tid!
imorgon tänkte jag skriva ner vilka bloggar jag läser... kanske nått kul för er med!


ByeBye!

hallojsan!

hejsan!

barnen somnade för typ 45 min sen.. har varit ute och gått med lova levi mamma och hundarna nu ikväll..
de blev lekplatsen där vi gunga och åkte rutchikana (och hur fan stavas de?!). lova ville inte de så länge så vi gick till hagen för att se om korna var ute, men dom var låååångt borta. så vi vandrade hem igen o lekte i sandlådan.
hoppas vi klarat att vända på dygnet för lova idag... hoppas att hon inte vaknar av sin hemska hosta o snoriga näsa! levi ligger o hostar en massa.. usch stackarn!

gjorde räkmackor till kvällsmat som vi åt samtidigt vi kolla på bonde söker fru! räkmackor och räkmackor , lova tog mina räkor. hon har börjat få tillbaka apptiten lite iallafall.. hon är svår och ge mat annars med när hon är frisk men nu när hon är dålig är de katastrof att ge henne! gjorde korv med makaroner till middag till henne. hon pillar bort korven och äter makaronerna. trodde att barn hellre äter korv än makaroner?! precis som när de är mos med fiskpinnar... då skiter dom i moset och äter fiskpinnarna bara!?

ska ta ut hundarna på kisserunda o röka nu sen in och ta några halstabletter med varm stark svartvinbärssaft.. de sägs att de ska hjälp mot hals ont.. sen lägga mig i sängen och läsa runt på familjeiv.se på mobilen =)

nattnatt!

p.s trevligt att så många läser min blogg , trodde jag aldrig! ska göra så gått jag kan för de ska vara skoj att läsa!



hittade en snygg bild på chrille o jenna när jag leta bild för lägga upp så jag tar denna istället :P


ByeBye!

hur tänker folk!

läste en sak på familjeliv.se herom dagen...
om hur man gör flick barn o pojk barn! folk undrar verkligen hur man ska göra för att få de man vill.. enligt mig är de 50/50 på vad man får. där var nån av dom som skrev att hon bara grät o grät eftersom hon ville ha flicka o de skulle bli en pojke. hur fan tänker människan? så länge man får ett friskt barn kan de ju kvitta. och tänk så många de finns i världen som inte ens kan få barn. vist att man kan tycka att man hade tyckt de vore skoj med en flicka/pojke. men inte böla en massa över de. barnet i magen har inte ens frågat om att komma till världen.

många som man träffar säger åh vad skoj att du har fått en flicka o en pojke, en o var. då behöver ni inte skaffa fler barn. jag tänker bara hade jag haft 2 pojkar eller 2 flickor hade jag varit lika glad. mina barn är friska. och jag vill ändå ha en trea senare. jag skaffar ju inte barn för könen! utan för jag älskar de! tänk så många mammor o pappor som får sjuka barn, fruktansvärt! så starka dom är som klarar av de. själv vet jag inte om jag varit stark nog. så varför böla över ett oönskat kön när ens barn är friskt?!
nä, konstiga människor...





ByeBye!

sjuklingar

halloj!

i fredags börja lova bli dålig. hög feber med halsont o massa hosta som låter fruktansvärt hemskt!
inatt började levi o jag med samma skit. hatar när mina barn är sjuka.
lova blir dålig på äta o har inget bra humör. hon vänder på dygnet med..
de är väl bara en tidsfråga innan chrille med åker på de.. han ringde nu men han känner inte av ett dugg..
ska ringa barnmorskan idag med o se om jag kan få en tid snabbt! hoppas de!
nu får jag se om jag kan få nått i magen.. är hungrig!

ByeBye!


yepp!

hejsan svejsan !

lova har varit dålig inatt men nu har hon inte behövt ta tablett sen halv sex imorse.
skönt men hon har den hemska hostan o snoret kvar! hon går själv in på toa
och tar papper när hon ska torka snoret, hon är så söt =)
snart ska jag o chrille köra o handla. vet ej vart de bär hän än!
chrille har fått nytt jobb! som inte alls har med snickare att göra! hoppas han kommer trivas!

ByeBye!

haha!

hajhaj!
chrille fredrik jamie kom hem inatt.. jag satt mig ute o rökte innan jag skulle sova.. hör hur dom kommer närmre huset. chrille var skit full. fredrik nykter för han körde, jamie var lite mitt emellan o erik hade deckat i bilen på vägen hem. haha ! dom hade haft skoj iallafall=) vet inte om jag har sett chrille så dragen på dessa 8 åren!
nu har alla killarna kört o ska se fotboll i veberöd. så jag mamma lova o levi sitter i soffan ner bäddade! lova har feber o ont i halsen med hosta. stackarn!  
ska se om jag får i henne lite mat nu!

ByeBye!

hejhopp!

hallå!

igår kom jenna hem från sjukhuset... skönt att ha henne hemma o värdet har legat lågt o bra, fast lite för lång en gång. älskade systeryster<3

var på arbetsförmedlingen igår för jag ska tydligen vara där varje torsdag o visa mig. lite drygt men måste man så måste man! de störiga är att de tar bara tio minuter där inne. och att man måste skriva en lapp att man vait där för dom ska kunna ha koll på en.

har känt mig sugen länge på se filmen rais your woise (eller hur de stavas). så kom chrille hem o va sugen på se film igår så sa jag men då ser vi den. gick upp o tog kitty bagen hos jenna föra hon hade lånat filmer... men den fanns inte i bagen... störigt! man letar efter en film o just den är inte där! så den ligger säkert i en flyttkartong nere i källaren! så fick skippa den... 

idag hälsa vi på chrilles pappa o carina en stund. skoj att träffa dom för de var ett tag sen sist. dom hade köpt en skit söt hund! lova stanna hemma eftersom hon sov middag. när vi kom hem sen så hade lova feber o hosta. gav henne en tablett så nu är de bättre.
chrille fredrik erik o jamie åkte in o bowla så jag mamma pappa lova o levi sitter o myser nu. chrille o jamie kommer väl hem igen om några timmar...
nä , nu ska vi se idol eller dubidoo!





ByeBye!

RSS 2.0